Busticket naar Z.A.P.

A.S. zaterdag 13 april spelen onze dames 1 de derde wedstrijd in de play-offs tegen Z.A.P. uit Breezand. Z.A.P staat met 2 x winst op de eerste plek in de nacompetitie, gevolgt door Kwiek en Volendam. Ons team kan jullie steun goed gebruiken. Bij winst kan Kwiek de koppositie overnemen.

Wij doen een oproep aan IEDEREEN met een Kwiek-hart om bij deze uitwedstrijd tegen Z.A.P. erbij te zijn. Supporters die 13 april mee willen reizen met de spelersbus kunnen zich aanmelden bij de penningmeester@hvkwiek.nl. De bus vertrekt om 16.30 uur vanaf Tijenraan en de busticket kost € 5,00

Om verzekerd te zijn van een plekje in de bus, raden we je aan om je zo spoedig mogelijk aan te melden. Wie het eerst komt, is het eerst aan de beurt, en VOL IS VOL.

Samen moeten we zorgen voor een ROOD-ZWART legioen. Steun de meiden naar een geweldig slot akkoord van dit seizoen. Ze verdienen het!!