PCA zoekt vrijwilligers

PCA Kwiek wil de handbalsport bevorderen en haar speelsters laten spelen in één van de beste handbalopleidingen van het land, in zowel breedte- als topsport. Iedere speelster kan zich bij onze vereniging ontwikkelen tot het voor haar hoogst haalbare handbalniveau.

Om de doelstellingen te kunnen verwezenlijken, zal de kwaliteit van het interne beleid en de uitvoering daarvan extra aandacht krijgen. Te meer omdat de huidige maatschappij en wijzigingen op de sportmarkt aandacht voor kwaliteit, professionaliteit en effectiviteit vereisen. Onder het motto, vele handen maken licht werk is PCA Kwiek opzoek naar nieuwe vrijwilligers. Vrijwilligers met een dosis expertise, (werk)ervaring, kennis en inzichten voegen waarde toe. Gooi “vrijwillig een balletje mee” bij één van de mooiste handbalverenigingen in Nederland; je krijgt er nieuwe kennis, vaardigheden, contacten, enthousiasme en waardering voor terug! ​We zijn verder aan onze organisatie aan het bouwen, maar er zijn een paar schouders die veel lasten moeten dragen. Velen zijn enthousiast over de ontwikkelingen binnen Kwiek, maar dat blijft niet eeuwig goed gaan op de manier zoals we het nu doen.

Concreet doen we een oproep naar de volgende functies: ​

• Voorzitter PR commissie
  • Mensen met een professioneel netwerk voor in de sponsorcommissie. Het gaat hier niet om wat je kent, maar wie je kent
  • PR / communicatiemensen, die gewend zijn met nieuwe media te werken en ons kunnen helpen
  • Scheidsrechters of mensen die nieuwsgierig zijn om hierin iets te betekenen
  • Wedstrijdsecretariaat is net als bovenstaande functionaris veelal te regelen door mensen die goed zijn in roosters maken en hun gezond verstand gebruiken.

Meer weten over commisies en de organisatiestructuur. Click hier voor meer informatie.