Winst voor PCA Kwiek ds2 tegen Zenderen Vooruit ds1

Ook de 3e poule wedstrijd in de strijd om de Bartels Cup is gewonnen door dames 2. Afgelopen donderdag speelden we in Borne tegen Zenderen Vooruit ds1. Dit team speelt ook in de 2e divisie dus was dit een mooie graadmeter om te kijken waar we staan. We hadden in het begin erg veel moeite met de harzloze (stuiter) bal waardoor ons baltempo in de aanval te laag was. Ook onze dekking stond niet goed waardoor we in de 1e helft continue achter de feiten aanliepen. Van een 5-2 achterstand kwamen we terug en we gingen rusten met een 15-15 gelijke stand.
In de 2e helft kregen we wat meer grip op de wedstrijd (en de bal) waardoor we langzaam uitliepen naar een voorsprong van 24-29. Deze hebben we niet meer uit handen gegeven en de eindstand was 27-31.
Op 14 juni spelen we thuis onze laatste poule wedstrijd tegen Bentelo ds2, bij winst of een gelijk spel kunnen we ons gaan opmaken voor de finale op 22 juni in Deurningen.

Verstuurd vanaf mijn iPhone