Klink NijlandKorbeldAMI KappersIntersport Schutte

U bent hier

Wedstrijdverslag V&S – Kwiek2

Afgelopen zondagmorgen vertrokken wij naar Groningen voor een potje handbal tegen V&S. Wanneer gekeken werd naar de competitie uitslagen zouden we dit moeten winnen, maar uit ervaring blijkt handballen in Groningen tegen V&S altijd lastig.

In de voorbespreking zijn duidelijke afspraken gemaakt. Deze afspraken werden in de eerste helft goed uitgevoerd. De dekking stond over het algemeen goed, behalve dat de cirkel te vaak kon worden aangespeeld en scoorde. In de aanval was veel snelheid en er werd goede druk gezet. Dit resulteerde in een ruststand van 13-19 voor ons.

Deze ruststand lijkt erg veel op de ruststand in Wijhe van twee weken terug, waarin wij het in de 2e helft volledig weggegeven hebben. Dit wilden we niet nog een keer laten gebeuren! In de rust werden opnieuw afspraken gemaakt over hoe we de cirkel zouden verdedigen.

De 2e helft begon erg slap, waardoor V&S al gauw dichterbij kwam met een verschil van 2 punten. Het leek dus even net zo te gaan als twee weken terug en het bleef tot op het laatste moment erg spannend. We bleven ervoor vechten en erin geloven wat resulteerde in een eindstand van 26-28 in ons voordeel! Vol vreugde konden wij de 2 punten mee naar huis nemen.

Aankomende zondag spelen wij in de nieuwe sporthal Tijenraan tegen Volendam om 12:30 uur, dus we kunnen uw support goed gebruiken!