Vrijwilligersbeleid

Op 14 en 28 maart zijn er twee ledenpanels gehouden, welke zeer goed bezocht zijn. Nagenoeg ieder team had op beide avonden een vertegenwoordiger gestuurd. Ook de diverse commissies waren vertegenwoordigd.

Na een introductiefilm https://www.youtube.com/watch?v=Umomu_aDQ4w over de oorsprong van verenigingen en hoe mensen te verenigen, zijn de aanwezigen met elkaar aan de praat gegaan over het voorgestelde vrijwilligersbeleid. Hieronder kun je de introductiefilm nog eens terug zien. Lees voor K.N.V.B. het N.H.V. en lees voor voetbal natuurlijk handbal.

Naast begrip voor het beleid, waren er uiteraard ook enkele kritische kanttekeningen en hebben wij advies gevraagd welke delen wij er wel van in kunnen voeren of hoe het anders zou kunnen. Alle opmerkingen worden door de ontwerpers binnenkort besproken. In de volgende nieuwsbrief volgt een uitgebreider verslag.

Wel is op verzoek van de aanwezigen een overzicht gemaakt om hoeveel openstaande vacatures het gaat en voor welke commissies. De meeste commissies vragen een paar momenten per jaar om overleg. Wij nodigen u van harte uit om deze te bekijken en u op te geven voor een commissie.