Klink NijlandKorbeldAMI KappersIntersport Schutte

U bent hier

Sint en Piet op bezoek jeugd Kwiek

Woensdagavond 28 November was het weer zover:  Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan de F-jeugd van PCA/Kwiek.

Ook dit jaar waren Wim en Mariet er voor de muzikale begeleiding. Dankzij hen zat de stemming er meteen al goed in: er werd direct volop meegezongen en gedanst. De meiden hadden er duidelijk veel zin in en lieten luidkeels van zichhoren. Niet veel later kwam Sinterklaas met maar liefst 6 Pieten binnen lopen en de meiden werden nog enthousiaster! De sfeer werd nog gezelliger, het was 1 groot feest!

Sinterklaas haalde wat meisjes naar voren die gezellig samen liedjes mochten zingen door de microfoon. De Pieten zorgen er voor dat er lekker werd gedanst en gelachen. De meiden konden zich heerlijk uitleven! Er ontstond al snel een gezellige polonaise, ook alle moeders deden gezellig mee!

De zwarte Pieten moesten even flink zoeken waar ze de cadeau's hadden gelaten, maar al snel werden alle kinderen verrast met een superleuk en praktisch cadeau: een mooie handdoek met het Kwiek logo en hun eigen naam erop. Ook kregen ze er een lekkere zuurstok bij. Vervolgens vertrokken Sint en de Pieten weer onder luid gezang.

Per team gingen de meiden daarna nog even op de foto met hun mooie handdoek. Johan Wolff zorgde deze avond voor de foto's.

Ook het kader van de F jeugd werd blij verrast met een heerlijke chocoladeletter.  Al met al was het meer dan geslaagd! De kinderen, maar zeker ook de "ouderen" hebben genoten van een fantastisch Sinterklaasfeest!

Tot volgend jaar Sinterklaas en Pieten!!  

Kijk hier voor meer foto's van deze avond