Klink NijlandKorbeldAMI KappersIntersport Schutte

U bent hier

PCA/Kwiek DS4 heeft doelstelling gehaald

De laatste twee wedstrijden moesten we tegen de koplopers. Onze doelstelling: niet meer dan 20 tegendoelpunten. ( omdat ze veel met 30/40+ winnen)
Vorige week was het de wedstrijd tegen Wijhe waarin we kansen hadden om te winnen. Met een verschil van twee in de rust en een uitstekende keepende Lisette, werd het verschil nog 1 punt. Wijhe scoorde de eerste 15 min. niet. Helaas wilden de ballen er bij ons ook niet in en hebben we in de laatste 10 min verloren met 7-13. Maar onze doelstelling gehaald en super blij met het keeperswerk van Lisette. 

Zondag 3 febr moesten we uit naar Lemerlerveld, ook hier als doelstelling niet meer dan 20 tegendoelpunten. 
Het begon goed, we stonden gewoon voor maar Lemerlerveld kwam toch weer terug. Het regende gele kaarten en 2 min waardoor het een rare wedstrijd werd.  
De ruststand was 9-9.
Het bleef spannend, mede door het puike keeperswerk van Elke ( onze stand-in keepster). Tot 12 min voor het einde bleef het gelijk op gaan maar toen viel er een rode kaart bij ons en vlak daarna de (onterechte) tweede. We kwamen met 17-15 achter, schouders eronder en toch weer 17-16. Maar helaas kwamen we niet verder dan 18-16 en een rare nasmaak. 
Trots op ons als team en onze trouwe supporters. Door alle blessures ziektes en zwangerschap gelukkig een beroep kunnen doen op speelsters van andere teams. Die meiden nogmaals bedankt!!

 ( en Elke: totdat Babette weer tussen de palen staat ben je gewoon gebombardeerd tot keepster.  

Groetjes Ds4.