PCA/Kwiek DS2 zonder punten terug in Raalte

Afgelopen zaterdag stond er een uitwedstrijd op het programma tegen Bornerbroek. Bornerbroek is een taaie ploeg, dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden.

Deze wedstrijd wilden we graag winnen om aan te sluiten bij de middenmoot en daarvoor zouden we vandaag net zo goed moeten gaan spelen als de afgelopen drie wedstrijden. We wisten wat we konden en wat er moest gebeuren. We zouden vanuit een sterke dekking gaan spelen om zo in ons eigen spel te komen en de snelle tegenaanval te spelen. Helaas lukte het ons in de eerste helft niet om de dekking goed dicht te houden en hierdoor kwamen we niet in ons eigen spel. We gingen de rust in met een achterstand van 17-9.

In de kleedkamer hebben we de hoofden weer op scherp gezet. De wedstrijd was nog niet verloren. In de tweede helft kwamen we meer in ons eigen spel en hebben we ons sterk terug geknokt in de wedstrijd. Helaas lukte het niet om een voorsprong te pakken en bleven we met drie à vier punten achter staan. De eindstand was 26-23.

Volgende week spelen we om 12.30 de thuiswedstrijd tegen SEW. Jullie zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken!

Sportieve groet,
DS2