PCA/Kwiek DS2 wint uit van Vido DS1

Het is zaterdag half 5, we stonden met z’n allen te wachten voor Tijenraan. We gingen op weg naar Purmerend wat bijna 2 uur rijden was. We moesten tegen Vido en waren gebrand om te winnen. Vido staat onderaan maar we moesten hun niet onderschatten.

We begonnen de wedstrijd matig. De aanval liep goed alleen de dekking wat minder. Later in de wedstrijd stond de dekking goed en liepen we uit op Vido. We gingen de rust in met de stand 9-17.

De 2de helft ging goed. Vido deed er nog een schepje bovenop en probeerde het ons moeilijk te maken. Gelukkig hebben we de wedstrijd verdient gewonnen met 23-32.

Aankomende zondag spelen we om half 1 thuis tegen D.S.O, we hopen dat jullie ons komen aanmoedigen.

Groetjes Dames 2