PCA/Kwiek DS2 neemt 2 punten mee naar Raalte

Zondag 6 januari stond de uitwedstrijd tegen GeelZwart op het programma. Met 2 busjes gingen we zondag ochtend vroeg op weg richting Noord Holland.

We begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen al snel op een 4-8 voorsprong. We waren erg scherp en de dekking stond goed. We speelden lange aanvallen en liepen een paar snelle break-outs. Maud stond overigens erg goed te keepen en hield een aantal belangrijke ballen uit het doel. De ruststand was 11-18 .

De tweede helft ging het redelijk gelijk op. Beide teams bleven scoren en GeelZwart wist het verschil nog tot 4 punten te brengen. Maar uiteindelijk wisten wij het spel weer op te pakken en waren wij duidelijk de betere partij. Na een goede wedstrijd met een eindstand van 23-29 nemen wij de 2 punten mee naar Raalte!