PCA/Kwiek B1 wint ruim van Unitas B1

Zondag 10 februari hadden wij, PCA/Kwiek B1 een thuiswedstrijd op het programma staan. Deze wedstrijd was tegen Unitas B1.

In de voorbespreking werden duidelijke afspraken gemaakt. We moesten werken aan ons doelsaldo. In de eerste helft ging dit aardig goed. We hadden veel tempo en hadden mooie aanvallen. Hierdoor was de stand 9-3. In de dekking ging het goed en de keeper stond er goed achter. We gingen de rust in met de stand van 20-5.

In de rust werden de tactische dingen besproken wat we beter konden doen en dat we met veel tempo moesten spelen. Dit deden we de eerste 10/12 minuten niet en we speelden rommelig. Later herpakten we ons zelf en gingen we weer ons eigen spel spelen. De eindstand was dan ook 36-16. Dus de twee punten blijven in Raalte.

Volgende week zondag spelen we uit om 13:20 uur tegen Achilles in Apeldoorn, dit belooft een spannende wedstrijd te worden en we zijn jullie support hard nodig!

Groetjes Kwiek B1