PCA/Kwiek A1 verliest op felheid van V&L A1

Afgelopen zondag moesten we thuis tegen V&L A1. Ze stonden 1 plaats boven ons (4e plek) en de uitwedstrijd hadden we nipt verloren. We waren er dus op gebrand om de punten te pakken zodat we nog uitzicht behielden op plek 4.

We begonnen redelijk aan de wedstrijd maar de echte felheid ontbrak. Tot de stand van 10-10 hadden we steeds een kleine voorsprong maar deze konden we niet vasthouden. In de dekking waren we te passief waardoor de snelle en behendige speelsters van V&L steeds een gaatje wisten te vinden. We gingen dan ook rusten met een 12-16 achterstand.

In de 2e helft kwamen we wat beter uit de startblokken en bij de stand van 17-18 hadden we de aansluiting te pakken. Maar we verzuimden door te drukken, 3 verkregen penalty’s  en een aantal kansen werden door de keepster van V&L uitstekend gestopt waardoor V&L weer langzaam kon gaan uitlopen. De eindstand was 21-30.

Volgende week alweer onze laatste uitwedstrijd tegen SEW A1 in Nibbixwoud.

Groetjes van de meiden van Kwiek A1