Klink NijlandKorbeldAMI KappersIntersport Schutte

U bent hier

PCA nieuwe hoofdsponsor Kwiek Raalte

Persbericht  28 april 2018

Zaterdagavond presenteerde Kwiek de nieuwe hoofdsponsor: PCA . Er werd afscheid genomen van Klink-Nijland. Kwiek geeft een verrassende wending aan het hoofdsponsorschap. De Raalter software-specialist sponsort namelijk niet alleen de hele vereniging, maar adviseert ook hoe data selectieteams meer inzicht kan geven waar er slimmer, beter en sneller getraind en gespeeld kan worden. Het gezamenlijke doel? Snel terug naar de eredivisie met Dames 1 en met selectieteams op een hoog niveau spelen. Dat werd ingeluid met luid getoeter op de tribune!

In de laatste wedstrijd van het seizoen werden de handbalsters flink aangemoedigd met knalrode vuvuzela’s. De grote toeters, in Kwiek-kleur, deelde de nieuwe hoofdsponsor uit op de tribune om de dames alvast te laten weten dat ze klaar zijn om te helpen met aanmoedigen. Maurice Tijs, eigenaar van PCA vertelde bij de presentatie van het nieuwe wedstrijd-shirt: “Doelen bereiken doe je samen. Daarom vragen we iedereen om de dames extra aan te moedigen!” Alles om te promoveren De dames van Kwiek zijn tevreden: “We willen natuurlijk promoveren. Onze nieuwe coach staat vol energie klaar om ons weer naar het hoogste niveau terug te brengen. Dat onze hoofdsponsor daar ook een rol in kan spelen is natuurlijk fantastisch!” 

Alles om te promoveren

De dames van Kwiek zijn tevreden: “We willen natuurlijk promoveren. Onze nieuwe coach staat vol energie klaar om ons weer naar het hoogste niveau terug te brengen. Dat onze hoofdsponsor daar ook een rol in kan spelen is natuurlijk fantastisch!”

Raalter bedrijf wil bijdragen

Voor velen is PCA een vrij onbekende. Dit komt met name doordat ze software maakt voor grote organisaties en bedrijven door het hele land en daarbuiten. Maurice Tijs vertelt: “Kwaliteit is het uitsluiten van toeval. En daar gaan wij ook Kwiek bij helpen. Bovendien past het lokale sponsorschap perfect in onze visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen.”

Samen voor succes

Kwiek-voorzitter Roy Schulten kijkt uit naar het komende seizoen: “Er verandert een aantal belangrijke zaken voor Dames 1. De nieuwe coach, een nieuwe hoofdsponsor, een strakker beleid. Dat alles in een fantastische, gloednieuwe accommodatie. We gaan met z’n allen voor een prachtig nieuw seizoen!