PCA Kwiek B2 wint topper tegen Heeten B1

Afgelopen zaterdag speelden we de topper thuis tegen Heeten B1 die eerste in de competitie stond. De uitwedstrijd hadden we onnodig met 15-13 verloren; we hadden dus wat recht te zetten.

We wilden goed en scherp beginnen en proberen om gelijk een kloof te slaan. Dit ging niet helemaal zoals onze bedoeling was. We hadden moeite om de rust te  bewaren en waren soms wat slordig in de passing.  We moesten alle zeilen bijzetten  en ons meer focussen op onze verdediging om uiteindelijk te rusten met 11-11.

Na de rust kwamen we scherper het veld in; we  zorgden voor een betere dekking op  hun beweeglijke aanvallers en  kregen meer ruimte voor onze  opbouwers en  hoekspeelsters  doordat Heeten 2 speelsters ging opofferen om onze gevaarlijke cirkel uit te schakelen die regelmatig gevonden werd door onze middenopbouwster.

Door het tempo op te voeren, verschillende aanvalsvarianten toe te passen en  een goede passing  kwamen de doelpunten vanzelf. Heeten gaf  echter niet op , het verschil bleef miniem. Uiteindelijk knokten we ons in deze sportieve wedstrijd  nog naar een 25-20 winst!

Supporters bedankt voor jullie steun en sportieve groet van B2.