PCA KWIEK A1 WINT EERSTE WEDSTRIJD IN 2019

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Velo op het programma. Na 2 uur rijden waren we eindelijk aangekomen in Wateringen. We wilden goed en scherp beginnen om gelijk over ze heen te lopen. Dit ging echter niet zoals gepland. We hadden moeite om ons eigen spel te spelen, waardoor het in zowel de aanval als in de dekking niet liep. De ruststand was dan ook 9-13 in ons voordeel, maar de 2e helft moest beter.

Na een goede peptalk gingen we vol goede moed de tweede helft in. We begonnen ook sterk en liepen iets uit. Dit konden we helaas niet volhouden en Velo kwam weer terug. We bleven knokken en wonnen uiteindelijk met 22-27.

Volgende week staat HVM HMC op het programma, we spelen thuis om 14.00 uur wij hopen dat jullie ons allemaal komen aanmoedigen!!

Groetjes,
De meiden van PCA Kwiek A1