PCA Kwiek A1 verliest van koploper Quintus

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen koploper Quintus A1 op het programma, deze wedstrijd was extra spannend voor Merle want zij mocht haar eerste minuten weer gaan maken in de dekking. In de voorbespreking werd er op gehamerd dat we erg fel en met volle inzet de wedstrijd moesten ingaan. Dit gebeurde ook, in eerste 15 minuten speelden we erg goed, we pakten een voorsprong van 1-4 en na een kwartier stond het 8-8. Quintus liet het hier niet bij zitten, ze namen de eerste TO en maakte het ons steeds lastiger. We kregen 5 doelpunten achter elkaar om de oren en we gingen de rust in met 16-10 achterstand.

In de tweede helft stond Quintus erg sterk in de dekking, hier kregen wij moeite mee en onze aanvallen werden wat slordig, de vermoeidheid nam steeds meer toe, we speelden helaas met 1,5 wissel. Gelukkig hielden de keepers belangrijke ballen tegen waardoor de achterstand niet veel groter werd. We hebben ons best gedaan tot het einde maar konden helaas niet meer dichterbij komen. De eindstand werd 28-20.

Wij als team hopen jullie volgende week zondag weer te zien in ons Tijenraan. We spelen om 14:00 tegen Zeeburg A1.
Wij kunnen jullie support goed gebruiken!

Groetjes van de meiden van PCA Kwiek A1.