PCA Kwiek A1 start met een overtuigende overwinning

De meiden van PCA Kwiek A1 zijn de competitie gestart met een overtuigende 34-19 overwinning op VELO A1. In het begin van de wedstrijd stond onze 5-1 dekking niet goed waardoor Velo makkelijk kon scoren. Na 15 minuten spelen was het dan ook 7-7. Een time-out bracht verandering in de wedstrijd, onze dekking werd aangepast naar een offensieve 6-0 en dat werkte. VELO had hier geen antwoord op en we liepen in het laatste kwartier uit naar een ruststand van 19-9.

We gingen dus met een goed gevoel de rust in. Na de rust hebben deze lijn doorgezet, het duurde 14 minuten voor VELO weer hun 1e doelpunt kon maken. Helaas konden we onze focus niet goed vasthouden waardoor VELO in 5 minuten tijd maar liefst 6 keer kon scoren maar in de laatste 10 minuten herpakten we ons weer goed. Een lekker begin van de competitie.

Volgende week spelen we op zaterdagavond uit tegen HVM/Goodmorning HMC A1 in Made. Ook dan gaan we weer voor de 2 punten.

Groetjes van de meiden van Kwiek A1