PCA Kwiek A1 met lege handen terug uit Geleen.

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen V&L op het programma. Na 2,5 uur rijden waren we eindelijk aangekomen in Geleen. We wisten dat dit een zeer goede tegenstander was en we moesten elkaar daarom goed helpen in de dekking en in de aanval veel bewegen zonder bal. We wilden scherp en fel aan de wedstrijd beginnen.
Echter verliep de eerste helft niet zo goed, we leden heel veel balverlies en we hielden ons slecht aan de afspraken. V&L kon veel te makkelijk scoren. Hierdoor gingen we de rust in met een achterstand van 19-13.

We wisten dat de wedstrijd nog alle kanten op kon en dat we dit niet zo moesten laten gebeuren. Vol goede moed gingen we de 2e helft in. Deze verliep beter, de dekking stond goed en we lieten een paar mooie aanvallen laten zien. Hierdoor konden we uiteindelijk 8 minuten voor tijd terugkomen tot een stand van 30-30. Dit konden we echter niet volhouden en 4 minuten voor tijd keken we tegen een achterstand aan van 32-30. De coach wilde een extra veldspeelster gaan inzetten maar helaas kregen we een 2 minuten tijdstraf. V&L speelde dit professioneel uit en uiteindelijk verloren we met 36-32.

Helaas gingen we deze keer met lege handen naar huis, maar we zijn erop gebrand om ze in de thuiswedstrijd te verslaan.
Wij hebben even 2 weken geen wedstrijden, maar op 16 december spelen we weer, dit keer tegen VOC in Amsterdam.

Groetjes van de meiden van PCA Kwiek A1