PCA Kwiek A1 loopt achter de feiten aan tegen Quintus A1

Afgelopen zondag stond de wedstrijd tegen Quintus A1 op het programma. Quintus had al 1 wedstrijd verloren en wij waren er op gebrand om onze ongeslagen status te behouden. Dat beloofde een spannende pot te worden.

Helaas is het ons niet gelukt om de winst in Raalte te houden. Vanaf het 1e fluitsignaal liepen we achter de feiten aan, Quintus stond na 9 minuten al voor met 2-7. Tijd voor een time-out. Meer beleving en vechtlust en de dekking moest beter. Dit pakten we redelijk goed op en na 15 min was het 7-9 en na een gelijke stand van 12-12 gingen we rusten met een 14-16 achterstand. Alles was nog mogelijk in de 2e helft.

Na de rust ging het gelijk op maar we konden geen voorsprong nemen, een kwartier voor tijd stond het 22-22. Met nog 10 minuten te spelen stond het 24-25 en daarna liep het niet meer. We kwamen niet meer door de dekking van Quintus en zij bleven wel scoren. Met nog 4 minuten op de klok stonden we 5 doelpunten achter en was de wedstrijd gespeeld en uiteindelijk verloren met 26-35.

Aan de vele toeschouwers heeft het in ieder geval niet gelegen.

Bedankt voor jullie luide aanmoedigingen en het getoeter, top!

Volgende week zaterdag speelt A1 uit tegen Zeeburg A1 in Amsterdam.

Groetjes van de meiden van PCA Kwiek A1