Kwiek D1 ongeslagen kampioen

Kampioenschap D1 2017/2018

Met 0 tegenslagen is dan daar onze kampioenswedstrijd tegen CVO D1. Met het warmlopen in de zaal ging de muziek heel hard aan en hoorden we verschillende toeters.

We begonnen de wedstrijd met een enthousiast gevoel, iedereen had er zin in. In de rust was het 12-4 voor ons. We hebben paar penalty’s moeten nemen waar 2 daarvan de keepers moesten nemen. We hebben uiteindelijk gewonnen met 27-7.

De spelers op de bank renden het veld op na het fluitsignaal, en sprongen van blijdschap. Daarna namen we afscheid en deden een dansje voor het publiek. We werden gefeliciteerd door de ouders en kregen allemaal een kampioensshirt. Met het shirt gingen we op de foto en liepen richting de kleedkamer. In de kleedkamer hadden we een champagnefles opgemaakt die we hebben gekregen van dames 2, we staken een party Popper af en kregen een taart met onze teamfoto erop. Toen er taartstukken over waren werd in een andermans gezicht gegooid. Nadat we het feestje hadden gevierd gingen we met zijn allen feestpatat eten in de kantine en stonden we op de stoelen mee te zingen.

Van Nova en Elena