Kwiek B1 had niet z'n dag

Zondag speelden we om 11 uur een thuiswedstrijd tegen Dalfsen B1. De vorige wedstrijd tegen Dalfsen was erg lastig en hadden we met 1 doelpunt verschil gewonnen. We wisten dus dat het een moeilijke wedstrijd zou worden.

We begonnen de wedstrijd niet erg goed en hadden veel balverlies. We herpakten ons voor de rust en speelden die fase goed. Het was bij rust 13-10.

Na de rust liepen we uit naar 15-10. Daarna hadden we een periode van veel balverlies en verkeerde beslissingen en we lieten Dalfsen terugkomen in de wedstrijd. 2 Minuten voor tijd stond Dalfsen 19-18 voor en het lukte ons niet meer om de gelijkmaker te maken.

Het was niet onze dag en volgende week zondag tegen E&O moeten we weer knallen! We spelen volgende week om 11:15 een thuiswedstrijd tegen E&O, we staan gelijk in punten dus het wordt een spannende wedstrijd!