Kwiek A1 wint met duidelijke cijfers van VELO A1

Afgelopen zondag stond dan onze laatste wedstrijd van dit seizoen op het programma, we speelden in Wateringen tegen VELO A1.

Na de verloren wedstrijd van vorige week wilden we wat goed maken dus we waren gebrand om te winnen!
We begonnen sterk aan de wedstrijd en stonden snel voor. We liepen mooie aanvallen en de verdediging stond als een huis. Door een aantal penalty’s tegen konden de meiden van VELO weer een beetje bijkomen. Maar wij bleven goed spelen en we gaven ze geen kans om bij te blijven. We gingen de rust in met een voorsprong van 7 doelpunten, 13-20.

De tweede helft konden we weer heerlijk beginnen en gaven VELO geen enkele hoop meer. We speelden heerlijk vrij en liepen hele mooie aanvallen; balletjes achterlangs en zelf een vliegertje! Uiteindelijk stond er 25-38 op het scorebord in ons voordeel. Voor ons een mooie wedstrijd om het seizoen mee af te sluiten!

Na vandaag hebben we een paar weekjes rust en daarna zullen we met een nieuw team aan de voorbereiding van het volgend seizoen beginnen.
We hebben genoten van dit seizoen en kunnen tevreden terug kijken op wat we met elkaar als team hebben bereikt!
We willen onze sponsoren, supporters en begeleiding bedanken voor een geweldig jaar! En we hopen jullie volgend jaar natuurlijk weer te zien en te horen langs de kant!

Groetjes Kwiek A1