Kwiek A1 verliest van VOC A1

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen VOC A1 op het programma. In de sporthal Elzenhagen brandde de verlichting maar voor 75% wat betekende dat we moesten uitwijken naar een andere hal in Amsterdam. De wedstrijd begon dus iets later dan gepland.

We begonnen direct scherp, we scoorden snel een aantal doelpunten vanuit de snelle aanval. Echter wist VOC ook het doel te vinden en liep het gelijk op. We lieten mooi spel zien en speelde goed als team waardoor we met 13-12 gingen rusten. We moesten er direct weer vol tegenaan want er waren zeker van dat er vandaag 2 punten waren te behalen.

Jammer genoeg lukte dit niet, we kregen erg snel 8 doelpunten op rij tegen waardoor we ineens tegen een dikke achterstand aan stonden te kijken. Na de time-out wisten we het toch weer op te pakken, we pakten onze kansen en bleven scoren. Tegen het eind van de wedstrijd werden we steeds gretiger. Mooie saves van onze keepsters en prima uitgespeelde aanvallen zorgden ervoor dat het 10 min voor tijd toch weer spannend werd. Toch was de wedstrijd net iets te kort en was de eindstand 29-26 in het voordeel van VOC.

Volgende week spelen we op zaterdagavond uit tegen ZAP A1 in Breezand. Dit belooft wederom een spannende pot te worden maar als we zo spelen als vandaag moeten we daar zeker 2 punten kunnen pakken.

Groetjes Kwiek A1