Kwiek A1 verliest in het Limburgse Geleen van V&L

In de vroege ochtend vertrokken we vol goeie moed naar onze verste uitwedstrijd in Geleen. We speelden tegen V&L, een team met snelle speelsters. Thuis hadden we met 1 punt verschil gewonnen dus we wisten dat dit een zware pot zou worden. Met een goeie voorbespreking en warming-up begonnen we de wedstrijd.

Wij begonnen de wedstrijd sterk maar dat deed V&L ook. Met mooie acties en goed samenspel van beide kanten ging de wedstrijd gelijk op, zo was het na 20 minuten 12-12. We waren erg aan elkaar gewaagd. Na een time-out van V&L liep het bij ons wat minder waardoor we de rust ingingen met een achterstand 18-13. Na een motiverend praatje van onze coach gingen we weer met alle moed de tweede helft in.

Ook in de tweede helft begonnen beide teams weer sterk. Wij scoorde maar V&L scoorde ook, zo stond het na 10 minuten in de tweede helft 24-17. Een verschil van 7 maar niet onmogelijk. Als team lieten we mooie acties zien en kwamen weer terug op 4 verschil. Helaas konden we dit niet vasthouden en het verschil ging weer naar 6. De eindstand werd dan ook 35-29.

Na dit verlies zijn we dan ook gebrand om volgende week in onze eigen hal de 2 punten te halen. Onze tegenstander is SEW, de nummer 4 van onze competitie. Wij staan op dit moment op nummer 5 dus dit zal een spannende wedstrijd komen. Kom ons volgende week zondag 18 maart om 14.00 uur aanmoedigen in de Tijenraan en neem jullie toeters mee!

Groetjes,

De meiden van A1