Kwiek A1 nog in de race

Beste Kwiek supporters,
Het handbalseizoen 2017-2018 nadert voor de meeste teams zijn einde. De meeste zijn al klaar en Dames 1 is bezig met de nacompetitie. Maar ook Kwiek A1 is nog niet klaar, we hebben namelijk nog 4 wedstrijden op het programma staan!

Na een geweldig toernooi in Aalsmeer twee weken geleden, beloond met een 3e plek, gaan wij nog even door. We bezetten op dit moment de 6e plaats, maar het staat allemaal erg dicht bij elkaar. De komende 4 wedstrijden worden dus heel belangrijk voor de eindklassering. Het zou geweldig zijn om dit seizoen een mooie afsluiting te geven door hoog te eindigen. Aanstaande zondag 15 april spelen we onze laatste thuiswedstrijd tegen Zeeburg A1 om 1400 uur.

Daarna volgen nog drie uitwedstrijden tegen achtereenvolgend VOC A1, ZAP A1 en VELO A1. Allemaal belangrijke wedstrijden om punten te halen omdat ze onze directe concurrenten zijn!
We hopen dat jullie ons aanstaande zondag komen aanmoedigen!

Groetjes Kwiek A1