Klink NijlandKorbeldAMI KappersIntersport Schutte

U bent hier

Kwiek A1 neemt revanche op Venlo A1

Vandaag stond de thuis wedstrijd tegen Venlo A1 voor ons op het programma. De uitwedstrijd werd nipt verloren dus we waren er vol op gebrand om de punten in Raalte te houden. Voor ons ook direct de eerste wedstrijd in de nieuwe Tijenraan. De tribunes zaten vol publiek en er werd veel getoeterd; een geweldige sfeer dus! 
We begonnen scherp aan de wedstrijd en al snel stonden we met 3-1 voor. We wisten het vast te houden en na 20 minuten stonden we voor met 11-4. Dit kwam vooral door een ijzersterke dekking en erg goed keeperswerk. We gingen dus ook rusten met een mooie voorsprong van 14-8. 

In de rust werden wat verbeterpuntjes besproken maar we wilde vooral rustig ons eigen spel blijven spelen. Met zo’n voorsprong heb je het namelijk zelf in de hand. In de tweede helft waren we op sommige momenten slordig in de aanval maar de dekking bleef dicht waardoor Venlo niet dichterbij kon komen. We hielden ons hoofd koel en na 50 minuten stond het 21-14 en waren we eigenlijk niet meer in te halen. De laatste tien minuten speelden we heerlijk uit met mooie breaks en afstandsschoten waardoor het uiteindelijk een verdiende overwinning werd, eindstand 28-17
Dit zijn twee welverdiende punten in een heerlijke revanche! 

Aankomend weekend staat er voor ons geen wedstrijd op het programma dus we kunnen ons twee weken focussen op onze geduchte tegenstander VZV A1. 
We zien en horen u graag weer allemaal op zondag 18 februari  in ‘t Veld ( Noord-Holland )

Groetjes Kwiek A1