Instructies Vrijwilligers Ribs&Blues

Beste vrijwilligers voor de Ribs & Blues

Op de eerste plaats geweldig dat jullie de vereniging willen helpen. Dank daar voor.

Om alles goed te laten verlopen willen we dat iedereen zich meldt via de ingang aan de Lifgerusstraat. Ook als je ‘s middags op het feest terrein bent.

Je krijgt daar een bandje om zodat het voor de organisatie duidelijk is dat je er als vrijwilliger aan het werk bent.

De verdere informatie ontvang je van het barhoofd.

Het barhoofd zal je meenemen naar de bar waar je als vrijwilliger aan het werk gaat.

Na afloop graag samen alles schoonmaken en aanvegen zodat we de volgende dag weer goed kunnen opstarten.

Op maandag zal er een groep zijn die helpt met het afbouwen en opruimen van het terrein.

Op zaterdagavond willen we graag dat de vrijwilligers er om 18.00 zijn. Het terrein gaat om 18.30 openen.

Op zondagmiddag wordt  iedereen om 12.30verwacht om 13.00 gaat het terrein open.

De groep van zondagavond lost jullie tussen 19.00- 19.30 af.

De groep van zondagavond wordt om 19.00verwacht.

Maandagmiddag wordt iedereen om 12.30verwacht. Het terrein gaat om 13.00 openen.

Het barhoofd wordt uitgenodigd op het terrein op zaterdagmiddag om 16.00 om alles met de organisatie door te spreken.

Wij hopen op mooi weer en een geslaagde Ribs & Blues.

Olaf de Haan, Jan Keilholtz en Ria ten Tusscher.