Klink NijlandKorbeldAMI KappersIntersport Schutte

U bent hier

Geen punten voor Kwiek 2 in nieuwe Tijenraan

 Zondag 4 februari stond de thuiswedstrijd tegen Volendam op het programma. De uitwedstrijd was een sterke wedstrijd die eindigde in een gelijkspel. Volendam had het lastig en wij gingen aan het eind van de wedstrijd met een welverdiend punt terug naar Raalte. 

De dag startte wat chaotisch vanwege de open dag van de nieuwe sporthal. Het was erg druk en het was dan ook even schakelen. Eenmaal in de kleedkamer ging de knop om en lag de focus op de wedstrijd.  

We wisten dat Volendam een snelle, technische ploeg is en we wisten dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden. De eerste helft ging het lange tijd redelijk gelijk op. De dekking stond goed, Claudia stond goed te keepen en ook de aanval liep lekker. Volendam wist aan het einde van de tweede helft een gaatje te slaan en wij kregen er wat meer moeite mee. Met een 13-16 achterstand gingen we de rust in.  

Na de rust was voor ons het doel duidelijk: tandje erbij, zuiver afronden en de dekking dichthouden. Helaas lukte dit in de tweede helft minder goed dan in de eerste helft. Een aantal goede schoten werden gekeerd door de keepster van Volendam en ook de paal en lat zaten regelmatig in de weg.. Volendam reageerde hier goed op waardoor zij steeds verder uitliepen. Ook van onze kant vielen er nog een aantal goede doelpunten, maar het gat was te groot om nog te herstellen. Helaas zat het er voor ons niet in vandaag. Eindstand 24-33.

Alle supporters bedankt voor het kijken! Fijn dat jullie ons ook in de nieuwe sporthal hebben aangemoedigd!  

Volgend weekend genieten wij van een weekendje vrij om volop Carnaval te vieren J. Op zaterdag 17 februari hervatten wij de competitie met een wedstrijd tegen Olympia Hengelo!