Klink NijlandKorbeldAMI KappersIntersport Schutte

U bent hier

A1 en B1 nemen deel aan Kolding Handball Cup

In het paasweekend van 19 t/m 22 april doen Kwiek A1 en Kwiek B1 mee aan een internationaal toernooi in het Deense Kolding. De meiden van beide teams wilden dit seizoen graag een keer een buitenlands toernooi spelen en aangezien het paasweekend de enige optie was is er voor Denemarken gekozen. Met Pinksteren staan we met zn allen op het Rib’s & Blues festival om geld voor de club binnen te halen.

Deelname aan een buitenlands toernooi brengt behoorlijk wat kosten met zich mee en de meiden moeten alles zelf betalen muv een gedeelte van het inschrijfgeld. Om voldoende geld binnen te halen kwam men op het idee om een vriendenshirt te laten maken. Iedere speelster heeft familie, vrienden en bedrijven benaderd met de vraag of ze tegen betaling op een T-shirt wilden komen te staan. 

Door al deze bijdrages kunnen we met beide teams deelnemen aan dit geweldige internationale toernooi. Van dit geld kunnen we onder andere 4 busjes huren van TCR.

Aan de Kolding Handball Cup doen ongeveer 200 teams mee, op 6 velden onder 1 dak. De finales worden in een zinderende ambiance voor 2500 toeschouwers gespeeld. Dat beloofd wat! 

Groetjes van de meiden van A1 en B1