hvkwiek

Jeugdkamp 2016 Glamour&Glitter

Het is al weer even geleden, maar de D en C jeugd hebben in mei het jeugdkamp gehad. Hier een verslag van dit zeer geslaagde jeugdkamp

Vrijdagmiddag 20 mei lag de rode loper klaar in Lemele voor de D en C jeugd. Ze kwamen in mooie kleren over de rode loper met een glaasje ‘champagne’. Uiteraard stonden er visagisten klaar om ze bij te poederen voordat ze op de foto gingen en naar binnen konden.

Kwiek A1 naar NK Amsterdam

Zaterdag 7 mei a.s. spelen de meiden van Klink-Nijland Kwiek A1 op het NK in Amsterdam. Ze zijn ingedeeld in de B-poule en spelen tegen Maedilon/VZV, Vlug en Lenig en Westfriesland/SEW.

We wensen de meiden van A1, onderleidng van Ludia ten Cate-Kloppenberg,Loes Oortwijn en Silvia Tutert, heel veel succes in Amsterdam. Hieronder het volledige speelschema.

WEDSTRIJDSCHEMA NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP VOOR A JEUGD

Zaterdag 7 mei 2015

Topverkopers Grote ClubActie gehuldigd

Afgelopen maanden zijn alle leden op pad geweest met de loten van de Grote ClubActie. Ze hebben ontzettend hun best gedaan en totaal zijn er 1200 loten verkocht. Het extra geld wat hiermee is verdiend is een welkome aanvulling in de kas. In de rust van de wedstrijd Klink-Nijland Kwiek tegen Vlug en Lenig werden de beste Topverkopers met de meest verkochtte loten in het zonnetje gezet. Lynn Zeilstra is de de beste Topverkoopster met de verkoop van 42 loten.

Uitslagen 16 en 17 januari

Tags:

Klink-Nijland Kwiek 2 verslaat Olympia

De eerste gewonnen wedstrijd in het nieuwe jaar is voor Klink-Nijland Kwiek 2 weer een feit! Olympia werd met 29-22 verslagen.

Uitslagen 9 en 10 januari

Tags:

Kwiek speelsters uitgenodigd voor Jong Oranje

Namens Jong Oranje bondscoach Alex Vaassen zijn 3 speelsters van Dames 1 Klink-Nijland Kwiek uitgenodigd voor een trainingsstage met wedstrijden op 10 en 11 oktober a.s. Hanne van Rossum, Loes Oortwijn en Emma Hulshof zijn geselecteerd voor deze stage, waarvoor in totaal 19 speelsters uitgenodigd zijn. Deze stage zal plaatsvinden in Venlo en  Panningen. Er zullen dan wedstrijden gespeeld gaan worden tegen o.a. Gilde-BT/HandbaL Venlo en Vlug en Lenig.

Mariet Pot en Diny Meijer benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Mariet Pot-Holterman en Diny Meijer-Linthorst zijn gisteren benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau tijdens de feestavond ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan van Kwiek uit Raalte. Burgemeester Dadema van Raalte laat weten op Facebook: ‘‘Wat mooi om mensen te mogen verrassen! Mariet en Diny, van harte gefeliciteerd!’’ HV Kwiek is bijzonder blij met deze benoeming en "trots"op deze vrijwilligers.

Avondetappe Salland

Klink-Nijland onze hoofdsponsor is een van de kartrekkers van de Stichting Duurzaam Onderweg (SDO).

SDO organiseert donderdag 4 juni 2015 de Avondetappe Salland en de Ladie's Ryde. Na het succes van 2014, zetten zij deze tocht door welke in het teken staat van de combinatie fietsplezier en het steunen van een goed doel, nieuw in deze editie is de Ladies Ride.

De Avondetappe Salland bestaat in 2015 uit twee fietsroutes:

Voorbereidingen Kwiekloterij in volle gang

De voorbereiding van de jaarlijks terugkerende loterij is inmiddels in volle gang. Dit jaar is de organisatie van deze loterij in handen van het bestuur, om zo zorg te dragen voor breed draagvlak binnen onze vereniging.