Informatie voor nieuwe leden

Beste nieuwkomers bij onze handbalvereniging.

Als nieuwbakken lid komt er soms veel op je af en weet je soms ook niet goed bij wie en waar je moet zijn, zeker als je vragen hebt.

Click hier om onze informatiegids (als flashbestand) te openen en te lezen. Click met de muis onderaan de bladzijde in de hoek om te bladeren. Het kan zijn dat flash niet wordt ondersteund op jouw PC of tablet, click dan hier om het PDF bestand te downloaden. We hebben onze website zo up to date mogelijk gemaakt. zodat we jullie zo goed mogelijk te blijven informeren.

Veel plezier bij onze vereniging. Om onze vereniging levend te houden is het nadenken en meehelpen in vrijwilligerstaken van groot belang. In het woord verniging zit het werkwoord verenigen en dat kunnen we alleen gezamenlijk bereiken door er ook samen de schouders eronder te zetten.